úterý 16. září 2014

VELKÝ HOLKY UMÍ DĚLAT VELKOU PARÁDU


Ačkoli módní diktát stále upřednostňuje modelky trpící anorexií a bulimií, realita bývá často dost opačná. No ruku na srdce! Kdo z nás si dokáže odepřít laskominy a lenošení..? Válení u bedny s pytlíkem brambůrků a kýblem kuřat z KFC je lákavější, než mučení v posilce odměněné rýžovým chlebíčkem s listem salátu.

Na to, že máme pár kilo navíc si dokážeme najít plno výmluv. No.. Když už jste se ale tak pěkně vykrmila, postavte se tomu čelem a se svou postavou buď něco začněte dělat a nebo se s ní prostě smiřte!
 To že vás zdobí nějaký ten špek jrozhodně neznamená, že se musíte oblékat jako dvojník Michala Tučného..

Nemusíte se trestat ani rozevlátými modely! V těch okouzlíte maximálně tak vůdce nějaké náboženské sekty. A to rozhodně není partie pro členku Unicorního gangu! Takže ruce pryč...


Ať už máte 70 nebo 90 kilo, vytahaná trika a tepláky polejte benzínem a okamžitě spalte! Na to neni nikdo zvědavej. Kyprá ženská totiž rozhodně nemusí chodit jako strašidlo, ale může vypadat jako bohyně! Vy totiž na rozdíl od anorektických modelek máte přednosti, které vám ony můžou leda závidět. Stačí je umět prodat. ;)


Přestaňte se maskovat v neforemných hadrech a vsaďte na vaši ženskost!




City chick
Svět módy rozhodně není tabu ani pro boubelky! Jen jen na vašem vkusu, zda jste fanynkou elegance nebo sportovnějšího stylu.




City chick

Nabídka tuzemských obchodů není sice žádná hitparáda, ale kdo chce tak najde! Je fakt, že většina módních značek nabízí oblečení končící konfekční velikostí 42. Naštěstí se ale sortiment stále zlepšuje a plno firem dnes navrhuje kolekce i pro silnější zákaznice. Za zkoušku stojí určitě například Mango, F&F, H&M, Debenhams, Lindex, Mark & Spencer nebo třeba C&A. Pokud chcete vyzkoušet nakupovat po netu, určitě najdete velký výběr na britských stránkách Asos. Velké plus je, že do ČR posílá zásilky zdarma. Krásné kousky dovezené ze zahraničí nabízí také obchod www.plnekrivky.cz.

Pokud si chcete do svého šatníku pořídit vkusné šatičky, nic nepokazíte černou klasikou. Ať už se chystáte na jakoukoli událost, tak tímhle nic nepokazíte. Černobílá kombinace je nesmrtelná. Navíc zajímavé rafinované střihy rozhodně nebudou působit nudně.

Asos
Odvážnější klisničky se stanou hvězdou každé stáje v barevných šatičkách! 
Asos, City chick
Hledáte-li trendovou libůstku, tak letošní sezonu vsaďte na kimonový střih! Jednoduché kalhoty a top doplněné o pestrobarevné kimono jsou kombinace, která zalichotí i silnější postavě.

Asos

Pokud se necítíte v upnutých šatech, zkuste volnější střihy. Letošní zimu se na módní mola opět probojoval army styl. Proto nic nepokazíte, pokud si pořídíte například šaty košilového střihu, zdobené nakládanými kapsami. Pasová linie zdůrazněná jemným opaskem krásně podtrhne vaši ženskou siluetu a volným šatům dodá tvar.
Mango
Volné svetříky, košile i halenky se nebojte doplnit užším střihem kalhot. Opačná varianta by z vaší postavy udělala akorát neforemnou krabici...
H&M, Mango, H&M
Až si budete vybírat kabátek nebo bundu, zapomeňte na neforemné prošívané obří péřovky nebo sportovní bundy! V těch se můžete maximálně tak kutálet po sjezdovce. Do civilizace si pořiďte elegantnější variantu. Vlněný kabátek dívčího střihu, nebo klasický trench coat bude rozhodně šťastnější volbou.
Asos, Mango
Sportovnější variantou může být například prošívaná bundička v trendy střihu, nebo třeba parka. Kožešinka zdobící kapuci je totiž letos přímo nutností! Takže šup, vyrazte na lov..
Mango, H&M
Drsný jednorožci by zase měli zainvestovat do koženého křiváku. Tento styl je letost hitem číslo jedna a sám Unicorn bez něj nedá ani ránu.

Asos, Mango

Takže.. místo válení v pelechu se koukejte proběhnout do obchodů! Protože tyhle a další super kousky tam čekají jen na vás. ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat