neděle 21. září 2014

V ZIMĚ JEDINĚ S OCHLUPENÍM


Ačkoliv nám počasí stále ještě přeje, tak sluníčko už začíná bejt zubatý a doma v obejváku u telky to sice vypadá na třicet stupňů, ale když vylezete ven v tílku tak to neni žádná hitpoška. Takže milé jednorožčí ženy je potřeba dbát na své zdraví, protože takovej zánět ledvin je docela zatrolená situace. Unicorn vám přináší tip  na svrchní části oděvu, aby vám bylo krásně teploučko po celý podzim.

 




CHLUPY JSOU SEXY

Ehm jestli jste si teď myslely, že se jako necháte na zimu zarůst a nevezmete do ruky žiletku, tak to jste nás asi špatně pochopily dámy. Samozřejmě bychom si nedovolili po vás chtít, aby se z vás staly přírodní ženy, ale aby jste se proměnily v sexy trendy kočandy ve fajnovym kožíšku.

Alexander McQueen fw 2014

zleva: Altuzarra, A.W.A.K.E., Gareth Pugh

&
Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana
Není nad to se v zimně krásně zababušit do chlupatého ňuňánka a navíc bez výčitek svědomí, že kvůli tomu zemřelo spousty malých roztomilých králíčků, lištiček nebo snad 101 dalmatinů. Je zde nový trend umělých kožešin, které si můžete pro letošní podzim a zimu zamilovat.

Unicorn vám přináší pár fotografií pro inspiraci, abyste se i vy mohly v chladných dnech příjemně zahřát.

 zleva: Bershka info o ceně v obchodě
Lindex 1799 Kč

 F&F info o ceně v obchodě
Lindex: 1299 Kč
 F&F info o ceně v obchodě
Bershka 1499 Kč
 H&M 1799 Kč
Lindex 1499 Kč
 H&M 1299 Kč
Zara 2499 Kč

Unicorn s Aranem  taky neodolali a společně si vyprášili kožichy z nové kolekce F&F pro letošní podzim a zimu a musíme uznat, že se v nich cítili jako v bavlnce.

Zálibu v kožíších nemají jen ženy, ale i mnoho slavných rapperů jako je Snoop Dogg, Leoš Mareš nebo Mc Fudy.
Snoop Dogg byl dlouhou dobu čestným předsedou jednorožčího gangu dnes pobývá na severu a nechává si říkat SnoopYetti


Leoš Mareš býval Unicornovým nejbližším přítelem, ale nakonec se ukázalo, že byl vesmírným ještěrem v utajení nasazeným na jednorožce s plánem narušit rovnováhu duhy.



Mc Fudy je veliký milovník kožichů. Proslýchá se, že díky jeho nadprůměrnému vzrůstu padnou na jeden kožich jeden až dva dospělí samci medvěda Brtníka.





Žádné komentáře:

Okomentovat