středa 10. září 2014

DŽÍNY DĚLAJ ZADEK

Náš milý Unicorn si udělal exkurzi na planetu Levi's, aby pro vaše roztomilé prdelinky našel ty nejpohodlnější džíny.

 

 

Džíny by měly být povinnou součástí každé dámské garderóby ať už žijete tady na planetě opic nebo třeba na vesmírné základně Aštara Šerana.

Nejdříve se společně s jednorožcem vraťme po duhové lince času o pár let zpět a řekněme si, jak to s těmi džíny vlastně začalo.
Džíny byly vynalezeny ve francouzském městě Serge de Nîmes jako pracovní oděv pro dělníky, ale v 50. letech se do nich zamiloval Elvis a taky značky Levi Strauss & Co. a později Lee Cooper a Wrangler. Dokonce i ikona ženskosti Merilyn Monroe oblékla ve filmu Řeka do nenávratna (1954) Levisky z řady Big Es. 



Merilyn Monroe v Leviskách Big Es

 A pak už to bylo jasný, džíny si zamilovali puberťáci na celym světě a mohli se pominout z toho, jak jsou skvělý a pohodlný a tak je tomu dotěď konec vraťme se zpět do současnosti.

VVVVVŽŽŽŽŽUUUUUM


Protože Unicorn ví, že padnoucí džíny jsou naprostou nezbytností rozhodl se pro vás najít libůstku ve které i klisna s prdelí jako valach může mít sexy řiťku.

V nejtradičnějším obchodě Levi's našel Unicorn super džíny, které padnou každé postavě. Speciální střihy pro 3 typy postav (chlapecká postava, ideální křivky a větší zadeček) jsou navržené tak, aby zženštily to, co není vyloženě ženské a naopak skryly to, co přebývá.


Náš milý Jednorožec ovšem nahodil speciální džínovou libůstku a to jsou push up džíny. Natáhl je na své těleso a výsledek nám přímo vyrazil dech!






Džíny jsou v oblasti stehen a pod zadečkem napuštěny tekutou lycrou takže stáhnou stehna a zvednou zadek. Speciální tvar kapes potom vytvoří z vaší zadnice prdelinku jako jablíčko jen nakousnout.



Pokud chcete mít zadeček jak ze škatulky berte to jako kamarádský tip na krásu a kdo o tyhle džíny nestojí ať si s Peterem Nagym zazpívá tuhle pěknou písničku:

Žádné komentáře:

Okomentovat