čtvrtek 11. září 2014

MÓDNÍ VELVYSLANEC

V POSLEDNÍCH DNECH SE PŘÍMO ROZTRHL PYTEL PLNÝ MÓDNÍCH AKCÍ. UNICORN SE ROZHODL PODĚLIT SE SE ČTENÁŘI O SVÉ ZÁŽITKY. PRO VIP FANOUŠKY PROTO ROZTAHUJE SVÉ KUKÁTKO A NECHÁVÁ VÁS NAHLÉDNOUT DO TAJEMNÉHO JEDNOROŽČÍHO NITRA A MÓDNÍHO ZÁKULISÍ TĚCHTO SUPER ČUPR FASHION WEEKŮ... 


MEZIPLANETÁRNÍ SUMMIT AŠTARA ŠERANA, setkání s panem Macurou - ochráncem všech žen 5. galaxie

 Zatímco všechny tuzemské pseudo-celebrity vyrážely na Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend, v touze, že je snad nějaký zoufalý bulvární fotograf vyblejskne, aby za to dostal od vydavatele nějakou tu almužnu, Unicorn měl bohužel jinou práci.
Jelikož hvězdy galaktického měřítka měly sraz na MEZIPLANETÁRNÍM SUMMITU AŠTARA ŠERANA, musel si tuhle pozemskou událost odpustit. Zatímco vyvolené české osobnosti se kochaly módou, Unicorn musel nechat hadříčky na chvilku stranou. Aštarova flotila hostila výjimečné setkání vrchních představitelů Kosmické unie, kde v čele se Zdendou Macurou řešili likvidační plán vesmírného ještěra Rychtáře. 


Když se politicky vyčerpaný jednorožec vrátil na planetu opic, zjistil, že by si mohl zlepšit náladu a zúčastnit se další očekávané akce - Unique Fashion Week. Obdržel informace, že jako módní velvyslanec a reportér, je zván na módní přehlídky a večírky.
 „Proč ne.." řekl si jednorožec. „Rád si vyrazím z kopejtka a udělám z těch akcí nějakej pikantní report!"
 Ráno si s Aranem přivstali, aby stihli tiskovku a akreditaci a pak honem na nákupy! Sehnat vhodnou kabelku, která by byla dostatečně reprezentativní nebylo vůbec snadné. V topshopu ale Unicorn chytnul trošku nákupní slinu a domů do své stáje si odnesl aspoň ňuňanej kabátek.



Divokým tempem závodních koní dorazil upocený Unicorn a Aran domů, kde začal boj s časem. Přípravy na zahajovací akci ani jeden z nich nechtěl podcenit! Ačkoli bylo pondělí, Aran si výjimečně dopřál i sprchu! Podceňovat se nemohla ani hříva. Dokonce i společensky nežádoucí ochlupení z jejich šlachovitých těl zmizelo. Aran zašel navíc tak daleko, že si po dvou měsících odstranil na nohách zbytky laku na nehty a nahradil ho novým neonovým nátěrem, který krásně zářil ze zlatých sandálků.


Vymóděný Unicorn s Aranem, trpícím ve stahovacích bombarďácích a s precizním make-upem připomínající krále travesti show, byli nyní připraveni zahájit týden módy! 

Překvapení přišlo poměrně brzy. Dalo by se říct- hned u vchodu. Právě zde se totiž Unicorn dozvěděl zprávu, že s press kartou nebude vpuštěn na akci, protože není VIP. Uražený a ponížený jednorožec stáhl ocas a v doprovodu Arana raději rychle zapadl do blízkého hostince. 
Ponurá, téměř pohřební atmosféra byla z obou přátel cítit jako štiplavý pach z pasažérů MHD. To také vycítila obsluha Kozlovny a než se smutní kamarádi nadáli, před nimi na stole stála orosená odměna.
  

Vyprahlá koňská hrdla přímo žadonila, aby je někdo uhasil pořádným džbánem vychlazeného píva. Zoufalý Aran vyrazil na záchod, aby si sundal ty odporně škrtící stahovací kalhotky a poručil pro sebe a svého vesmírného přítele porci domácích smažených brambůrků! 




V podniku smažili opravdu skvěle! A podle veselé a přátelské atmosféry se zdálo, že vysmažené jsou nejen brambůrky, ale i neobvykle nadšený tým zaměstnanců. Ať už za tím stála vtipná kaše, nebo nějaké hodně kvalitní stimulanty z dimenze X, náladu jednorožce i Arana to povzbudilo!
Vyšňořený Unicorn a Aran, v nejlepší náladě, na sebe strhávali pozornost celého lokálu. A tak není divu, že kromě alkoholu byli obdarování také křehkou květinou.




Po několika pivech a panácích hopsinkové šťávy přišlo velké překvapení! Z party číšníků se vyklubali přistěhovalci z daleké hvězdné dimenze, v čele s Čubakou.



To však nebylo to největší odhalení večera! Ale nebýt nových přátel, asi by odhalení pravdy jen tak nepřišlo... Díky super tajným informacích se nám podařilo zjistit, proč se Unicorn a Aran nesměli dostat na Unique Fashion Week.
Ve vedení toho projektu stojí vesmírní ilumináti, kteří za žádnou cenu nechtějí být jednorožcem odhaleni! Jako hlavní VIP host se během prvních večerů totiž divákům prezentuje Chris Elson, "šarmantní" model značky DOLCE&GABBANA. POZOR!!! Pod tělesnou schránkou tohoto modela se skrývá vesmírný ještěr pocházející z temných světů, který má na naší planetě jediný úkol. A to očipovat nic netušící lid.




Buďte opatrní!!! A nevěřte módnímu diktátu..
Pravdu má pouze Unicorn a tento článek je jasný důkaz! 

1 komentář: