pondělí 14. září 2015

STRACH A HNUS V ZRCADLE

AŽ SE BUDETE PTÁT ZRCADLA V OBCHODECH, KDO JE NEJKRÁSNĚJŠÍ, TAK POZOR! JISTĚ ZNÁTE TEN POCIT, KDYŽ SI NA PRODEJNĚ VYHLÍDNETE LUXUSNÍ KOUSEK A HONEM HO LETÍTE VYZKOUŠET. v KABINCE SI PŘIPADÁTE JAKO MIRANDA KERR A UŽ SE VIDÍTE, JAK SE VÁM OTEVÍRÁ KARIÉRA SUPERMODELKY. DOMA NÁSLEDUJE ŠOK! V "SUPERSEXY" KOUSKU, MÍSTO NA PŘEHLÍDKOVÁ MOLA, ZAMÍŘÍTE MOŽNÁ LEDA TAK NA ODTUČŇOVACÍ TÁBOR.




Náš tým sestávající z módních expertů a odborníků na ženskou postavu vyrazil v přestrojení do zkušebních kabinek v obchodních centrech, aby vypátral v čem je zakopaný pes. 


ZRCADLA vs OSVĚTLENÍ


Zrcadla bychom mohly rozdělit na dvě varianty. První varianta by se dala označit jako šetrnější….bohužel jen k vaší peněžence. Zrcadlo vás totiž rozšíří do té míry, že si připadáte jako ta kosatka z filmu Zachraňte Willyho, takže sice ušetříte peníze za hadry, ale uženete si depresi a musíte kontaktovat psychiatra. Druhá a hojně rozšířená varianta se rovná Apokalypse. Šikovně naklopené veliké zrcadlo, které najdete například v nejmenovaném obchodě M&H (D), vám krásně prodlouží nohy, zmenší zadek, zeštíhlí pas a vůbec je z vás hotová alfasamička. V euforii ze své postavy manekýny roztočíte vejplatu a doma vám zbudou jen oči pro pláč. Ve všech těch hadrech vypadáte jako vepřopes a ještě vás to stálo spoustu peněz. Propadnete hysterii a opět voláte psychiatrovi!


Jste opálená, jako byste se právě vrátila z dovolené v Karibiku i když jste byla letos maximálně nejdál ve Šluknově?  Ne, to se vám opravdu nezdá. Světla v kabinkách vám vytváří dojem sexy opálení, aby vám i bílé fashion kousky slušely na maximum. Bohužel pak přijdete domů a ou shit! Vypadáte pořád jako ředitelka vápenky.
V některých prodejnách je osvětlení tak zrádné, že vám zmizí akné a zvýrazní lícní kosti tak, že se můžete stát z fleku tváří kosmetických značek. Problémem takového osvětlení je, že vede k barvosleposti a nerozeznáte například černou od tmavě modré nebo červenou od růžové a to dokáže pěkně n….t!

Potom, jaké hrůzy nám odhalily zkušební kabinky, jsme musely podstoupit několik šokových terapií a jednu z nás zachránila z nejhoršího až lobotomie. Není divu, že stále více žen radši nakupuje v e-shopech. Otázkou ovšem stále zůstává: Nelžou nám i ta zrcadla co máme doma?



Svět za zrcadly umístěnými v obchodech se liší od světa, kde se skutečně naše těla pohybují. A tak není divu, že se ve zkušebních kabinkách dámy tak zvesela natřásají, obdivují, špulí rty a zadky a zvesela si fotí selfíčka.
 My jsme pro vás pořídily šokující záznam, který zachycuje krutou a nelítostnou realitu!







Žádné komentáře:

Okomentovat