středa 30. září 2015

KELLY FAMILY SE VRACÍ

OBCHODY S KONFEKČNÍ MÓDOU VÍTAJÍ PODZIMNÍ SEZONU NOVÝMI KOLEKCEMI. JAK JE PŘI POHLEDU NA ZBOŽÍ PATRNÉ, DO ODDĚLENÍ DESIGNU PROSÁKLA MLADÁ NÁVRHÁŘSKÁ KREV. NENÍ POCHYB O TOM, ŽE JDE O GENERACI, KTEROU V SRDÍČKU A POSLÉZE I TVORBĚ NENÁVRATNĚ POŠKODILA ÉRA KELLY FAMILY. MÓDNÍ ŘADOU PODZIM/ZIMA 2015 VZDÁVAJÍ ODDANÉ FANYNKY HOLD CELÉ RODINĚ! A TO BY BYL HŘÍCH, ABY SE K TOMU UNICORN NEPŘISRAL.




Při pracovních toulkách po obchodech Unicorn prozřel! Když se rozhlédl kolem sebe, uvědomil si, že se něco děje. To, že móda stojí pěkně za prd, si říkáme docela často, ale co se děje tentokrát!
 Zvonové nohavice z manšestru, broušené kůže, sametu, dlouhé nebo kalhotové sukně, šaty, haleny, volány, vestičky, ponča??? Že to tady už bylo? Ano, pamatujeme si to všichni! Kelly Family se snaží nenápadně ovládnou znovu svět. Aby se dostali na vrchol hitparád MTV a Evropy 2, rodina iluminátů vymyslela lstivý plán.

 Fanatickým členkách jejich fanklubu se podařilo infiltrovat mezi designéry oděvních firem. Odtud se snaží rozjet promyšlenou podprahovou kampaň, která nás má nenápadně připravit na veliký rodinný comeback!

 Říkáte si: SAKRA, PROČ JSEM SI TOHO JÁ PÍČA NEVŠIMLA??? VŽDYŤ JE TO PATRNÉ V KAŽDÉM OBCHODĚ, Z KAŽDÉHO SRAČKOVÉHO ČASOPISU JAKO JE FASHION CLUB, Z KAŽDÉHO PLAKÁTU!

Důvod, proč si toho evropská společnost zatím stále nevšimla je velice jednoduchý. Skupina Kelly Family, kterou v současné době vede diktátorský mongolík Angelo, do svého plánu rafinovaně zapojila Blízký východ a Afriku.
Tamní lidí jsou denně mučeni jejich hudbou a nuceni sledovat záznamy z jejich koncetrů. Toto nehumánní zacházení nutí tisíce lidí, především mužů, utíkat pryč do Evropy. A následky této migrace? Zmatek, panika... a přitom jde pouze o maskovací manévr oděvního průmyslu a zapomenutých hudebních celebrit!


Unicorn jako posvátná, čistá bytost z 5. dimenze odmítá jakékoli zlo. A na podporu všech - uprchlíků, Kelly Family, mongolíků, Manga, Zary, Lindexu a dalších módních značek... rozhodl se natočit tento krásný klip, který snad každému vykouzlí hezčí den!
V outfitech sestavených z nejmódnějších oblečků značky Mango jsme vyrazily do přírody a natočily pro vás autentickou přehlídku.



 A zde malá ochutnávka z kolekce Kelly Family...

ZARA, 1299 Kč
MANGO, 899 Kč
H&M, 799 Kč
ZARA, 999 Kč
H&M, 899 Kč
H&M, 599 Kč
ZARA, 1799 Kč
ZARA, 1999 Kč
MANGO, 799 Kč
LINDEX, 899 Kč
LINDEX, 999 Kč
MANGO, 1199 Kč
MANGO, 1199 Kč
MANGO, 1199 Kč
MANGO, 1599 Kč
H&M, 1299 Kč
MANGO, 999 Kč











Žádné komentáře:

Okomentovat