středa 23. září 2015

SANDÁLE A FUSKY

VENKU SE NÁM SICE VRÁTILO TEPLÍČKO A SLUNÍČKO, ALE PRÁZDNINOVÁ PARÁDIČKA UŽ TO PROSTĚ NENÍ. POKUD SE S PŘÍCHODEM ZIMY TAKY TAK TĚŽKO SMIŘUJETE JAKO JEDNOROŽEC A NECHCE SE VÁM LETNÍ MODELY JEŠTĚ POHŘBÍVAT DO SKŘÍNĚ, TENTO ŽHAVÝ TREND JE TU PRÁVĚ PRO VÁS! SANDÁLE ULOVENÉ NA KONCI SRPNA VE VÝPRODEJI TOTIŽ MŮŽOU S PÁREM STYLOVÝCH PONOŽEK VYTVOŘIT HVĚZDNÝ TÝM! 




Ponožky v sandálech jsou tuzemskou specialitkou, kterou známe moc dobře my všichni. Tento "módní" trend si dokázal svou popularitu udržet po dlouhá desetiletí. Jejich pohodlí vyhledávali především muži. Ženy se však v posledních letech rozhodly pány doběhnout a sandálový krok nyní držet s nimi!  Na rozdíl od českých mužů zapojily také šmrc a vkus!!!
Nevíme jestli inspirací pro zahraniční návrháře, stylisty a celebrity byl zrovna velký sandálový guru Škromach, ale doufáme, že ne. A Unicorn VARUJE: TAKHLE BY TO FAKT VYPADAT NEMĚLO!


Pokud by se tento nešvar začal masivně šířit i mimo ČR, Unicorn by musel na naši planetu nasměrovat obří asteroid, aby infekci tohoto ještěřího moru zastavil.
 Fusekle v sandálkách je velice ošemetná věc! Netroufne si na ni každý. Ale Unicorn pro vás vybral přehlídku kombinací, které vás možná přesvědčí o tom, že i tento proklínaný módní přešlap může být naopak správným krokem! A obzvlášť v tomto ročním období.
 Rána už jsou chladná, temná, ale přes den se to vyjasní a padáme horkem. Smradlavé, zapařené nohy z kozaček potom nikoho příliš neokouzlí. Ale! Vaše sandálky, které se vám podařilo ukořistit v nedávném výprodeji doplňte barevnou ponožkou, které zalahodí oku i zahřeje... a budete si pomlaskávat!




























Aby vše bylo dokonalé, je důležité věnovat pozornost nejen vhodným sandálům, ale také ponožkám! My jsme pro vás připravili malou ukázku toho, po čem každá noha touží!

Cropp, 149 Kč

Cropp, 149 Kč

Cropp, 299 Kč

Happy Socks, Zoot, 279 Kč

House, 29 Kč

House, 99 Kč

House, 99 Kč

Pull and Bear, 99 Kč

Vans, Zoot, 399 Kč


Cropp, 119 Kč

Ani Unicorn se tohoto fashion výstřelku nebojí! Aby ho na podzimních výpravách nestudila kopejtka, vepřové či zmrzlinové ponožky jsou nutností!



7 komentářů:

  1. Upřímně, já jsem nelibost k této nelibosti nikdy moc nepochopila.. :D Ať si každý nosí, co chce :)) Ale je pravda, že ten vyvarující se obrázek je fakt dobrý příklad toho, že takhle vážně ne! :D Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme za tvůj upřímný komentář! Unicorn to testoval a zjistil, že mu potom aspoň tolik nesmrděj nohy. Ale zase se dost blbě perou ty špinavý ponožky. Takže furt moc nevíme, co na tom ty lidi maj.....

      Vymazat
  2. Ty drogy už neberte. Vážně z vás dělají imbecilku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednorožec a duha jsou pro nás každodenní drogou. Divím se, že pro to nemáte pochopení Hagride. A teď šup šup upalujte dohlídnout na Harryho, jestli mu nehrozí nebezpečí při zápase ve Famfrpálu :D

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Díky díky!!! Se závislostí je těžký přestat. Teď si na tom fakt frčíme... takže brát to budeme rozhodně dál! Zatim nás to baví.

      Vymazat