sobota 2. srpna 2014

UNIQUE FASHION WEEK


Již brzy naším hlavním městem otřese jedna z nejočekávanějších akcí roku. Ne, není to Gay Pride, ale samozřejmě všemi milovníky módy uctívaný Prague FASHION WEEK. Je to víkend, kdy se Praha stane významem slova móda a žádná správná unicorňačka si ji nesmí nechat ujít.

Již 4. ročník prestižní módní akce Fashion Week proběhne v Praze ve dnech 8.-14. září a jako vždy nám přinese ty největší libůstky v podobě módních přehlídek, prezentace českých a zahraničních módních návrhářů, showroomu přehlídek, fashion party a dalších akcí.Každý rok k nám v rámci Fashion Weeku po barvách duhy přiletí významné světové módní osobnosti, loni na pražské molo zavítala japonská módní návrhářka Hirono se svou značkou Saphire East.



Letos nám Fashion Week zároveň představí svou novou kampaň We are Unique, We are Fashion, která dává prostor prezentaci mladých lidí s kosmírným talentem.Představí vám prvních osm mladých a krásných tváří, které si zaslouží pozornost: Lucie Janotová (ředitelka módy časopisu Harper’s Bazaar), Lucie Molnárová (vlasová stylistka TONI & GUY), Vratko Barcik (fotograf The W Prague), Lukáš Barbuščák (model Unique One), Lukáš Macháček (módní návrhář, vítěz Dreft Black Card 2013), Věra Vávrová (modelka Unique One, Calvin Klein Exclusive), Filip Novák (vizážista Douglas) a Nena (módní blogerka). 



Na Unique Fashion Week bude mít možnost prezentovat svou práci letošní vítězka soutěže Black Card studentka Ateliéru Oděvního designu UTB Denisa Dovalová. Přehlídka její vítězné kolekce proběhne v sobotu 13. září ve Slovanském domě společně s loňských vítězem Lukášem Macháčkem, který představí exkluzivně kolekci jaro/léto 2015.

Myslíme, že v rámci Unique Fashion Week se bude určitě na co těšit a budete mít možnost nad tou nádherou vyletět po mléčné dráze až za hranice sousední sluneční soustavy!

Unicorn s vítězkou Black Card Denisou Dovalovou a loňským vítězem soutěže Lukášem Macháčkem






Žádné komentáře:

Okomentovat