středa 30. července 2014

JEDNOROŽEC NA PRÁZDNINÁCH

První krůčky posvátného jednorožce na Planetě opic byly vratké a plné nástrah v podobě šílených modelů přírodních žen, většinou příznivkyň Fleru a Mimibazaru. Potom co se několikrát vyzvracel a udělal pár duhových, i když pravda dost řídkých hovínek, se vzchopil a rozhodl se vydat po Duze na prázdniny.  

Pojďte se společně s naším báječným Jednorožcem podívat, kde všude zanechal svou božskou stopu.

 

Božský jednorožec se rozhodl uchýlit do jiných končin planety, aby zahnal žal nad módní bídou se kterou se v naší zemi setkal.
Odhalená sexy ramínka doplněná malou stříbrnou kabelkou promění každou zlobří ženu v něžnou labuť.

Tento pán je v znalec módy. Dobře ví, že letos frčí odhalená bříška.

Když se jednou v tom Fashion Clubu psalo, že frčej florální motivy, tak sakra frčej a vezmu si na sebe všechno s kytkama abych byla v tej Praze za kočku!

Utřel si kopýtkem slzy zklamání, nechal se zahalit cukrovou vatou a poháněn příznivými větry (které snad byly způsobeny nadměrnou konzumací gumových medvídků) se dopravil až do dalekých Athén.


Doufal, že aspoň zde v zemi kde bylo poprvé vyřčeno slovo Kalokagathia najde krásu a ctnost snoubící se v jedno. Byl to však omyl...potící se a smrdící lidé v městském vedru obalení prachem a špínou z cest. Křičeli na něj: Σκατά στα μουτρα σο! Dokonce dostal i duhový průjem po požití Souvlaki u stánku na místním tržišti. Ale aspoň má z Řecka hezkou momentku, když ve spěchu hledal veřejné toalety.


Zubožený a dehydrovaný po několikadenních silných průjmech se rozhodl stáhnout se do ústraní a stínů lesů Krkonoš. Léčil se zde vodou z lesních potůčků a bystřin a doufal, že brzy najde dost síly a bude připraven na další hvězdný let.


Brzy nabral tolik sil, že se rozhodl vydat se na výlet do hor. Necítil se však ještě schopen letu, proto využil místní lanovku.


Nevěděl však, že míří přímo do jámy lvové. Ona hora se jmenovala Čertova hora a milého Jednorožce zde posedl démon zvaný Alkohol. Snažil se z jeho spárů vymanit, nakonec však nešťastný podlehl a vrhl se k prvnímu stánku s pivem.


A pil...


...a pil....


...a pořád pil...

...nakonec ho démon tak ovládl, že se s ním stala proměna. Nevěděl, kde mu hlava stojí. Kopal kolem sebe svými božskými běhy a ukazoval na ostatní sprostá kopýtka.

Na této fotografii si račte všimnout, jak je náš Unicorn stále bezvadně sladěn a to v podobě barvy jednorožčího batůžku a turistické značky.
Unicornova posedlost zdaleka nebyla u konce. Na alkoholem zlité cestě po světě potkal mnoho lidí a objevil se na mnoha akcích.


Jako utžený ze řetězu pařil na koncertě  Sodomy Gomory.


Balil opilý kočičky na svůj vztyčený roh!


Nakonec se objevil na Gay party, kde málem přišel o věneček....

Jaké bylo však Jednorožcovo zděšení, když se ráno probudil ve Vegas a z fotky z mobilu zjistil, že se v noci oženil.


Alkoholové opojení vystřídala morální kocovina. Stydící se Unicorn proto rychle nasedl na první duhový expres a na vlnách energetických čar se přihlásil na terapii anonymních mezigalaktických alkoholiků vedenou Aštarem Šeranem.

Tento příběh byl zaznamenán na základě skutečných událostí.



Dnes jednorožcovy žíně zase září čistotou a energetický roh rozdává radost lidem po celém Kosmíru. Doufáme, že brzy opět zažije mnoho dobrodružství o kterých vás budeme moci s radostí informovat.

S pozravem váš blogísek, tiskový mluvčí společnosti Unicorn (s)hit.


Žádné komentáře:

Okomentovat