sobota 19. července 2014

PONOŽKY V SANDÁLECH HIT OR SHIT?

Otázka, která drásá nervy mnohým estétům a módním guru: jsou opravdu ponožky v sandálech stále takovým prohřeškem proti módě?

 To co bylo kdysi považováno za faux pas, za které byste se měli smažit ve výhni pekelné, se stalo tím nejstylovějším co letos můžete nosit. O první pokusy protlačit ponožky do sandálů se před pár lety pokusily módní značky Louis Vuitton a Prada. Nyní je to díky hnutí Normcore nejžhavějším módním hitem letošního roku.

Předpokládáme, že většina z vás právě znechuceně zabrblala cosi o prdeli, zaklapla noťas a rychle si dala frťana na uklidněnou, ale pro ty otrlejší si Unicorn připravil výlet do pohádkové země barevných fuseklí v pěkných sandálcích a lodičkách.




Burberry Prorsum

PRADA


PRADA





Bohužel ale mějte na paměti, že tento módní výstřelek je pouze okrajovou mezigalaktickou libůstkou, kterou umí nejlépe nosit obyvatelé Unicornovy planety. Proto pokud se na to necítíte připraveni, radši se do nošení ponožek do otevřené letní obuvi nepouštějte, mohlo by se stát, že si taky utrhnete ostudu i mimo naši sluneční soustavu.

!!!POZOR ČTĚTE!!!  Unicorn nebere žádnou zodpovědnost za váš styl. Pokud ze sebe uděláte esteticky retardovaného jedince zlobte se jen sami na sebe.
S pozdravem váš z cukrové vaty vyrobený milovaný blogísek.      

Žádné komentáře:

Okomentovat