neděle 19. července 2015

KADEŘE SE BOUŘÍ

K TOMU, ABY JSTE BYLI FAKT COOL NESTAČÍ JEN VYBRANÝ HADRY. K DOKONALOSTI MUSÍTE VYŠPERKOVAT CELOU VAŠI TĚLESNOU SCHRÁNKU. DOKONALÝ ÚČES JE PROTO NUTNOSTÍ. A JAK PRAVÍ PŘEDNÍ KADEŘNÍK ČESKÝCH CELEBRIT LIBOR ŠULA: "MÓDNÍ ŠLÁGRY SE OPAKOVANĚ VRACÍ Z MINULOSTI." MY JSME PRO VÁS PŘIPRAVILI INSPIRATIVNÍ RETRO OKÉNKO, KTERÉ ZMĚNÍ VÁŠ LETNÍ LOOK V TRENDY FRAJERY.




Unicorn si při prohlídce svého módního archivu nostalgicky zavzpomínal na dobu, kdy z vesmírného lůna pronikl na naši planetu. Se 100% pravděpodobností i mnoho z vás v pamětích či dobových fotografiích otevře svou 13.komnatu a vybaví se mu posvátná doba, kdy před panelákem parkovala jejich vyleštěná Škodárna, v obýváku byla připravena promítačka diapozitivů z dovolené pod stanem, Cestou do videopůjčovny ve walkmanu vyhrával na kazetě Michael Jackson, Madonna, Peter Nagy, Dalibor Janda nebo Iveta Bartošová. Děti milovaly mončičáky, šmouly a pohádky z gramofonových desek. Muži zase slipy, kníry a báby nedaly ani ránu bez ramenních vycpávek, laku na vlasy a tupírovacího hřebenu...
 Unicorn zaměřil svou pozornost na světové hitovky mezi kadeřníky. Vybral pro vás pár tipů, které vás vystřelí zpět do 80. a 90.let.

TIP! Zkuste doma také prohrábnout rodinný archiv. Možná najdete kultovní fotografie, na kterých budou zachyceny šílené módní zločiny!





























Žádné komentáře:

Okomentovat