pondělí 13. dubna 2015

V ZAJETÍ MODIFIKACÍ

KDYŽ SE U NÁS PÍŠE O MODIFIKACI, VĚTŠINOU SE TO TÝKÁ ŠKROBU, KUKUŘICE A BLA BLA... UNICORNOVO MÓDNÍ POSELSTVÍ VŠAK TOTO TÉMA UCHOPILO ZA JINÝ KONEC! JAK TO VYPADÁ, KDYŽ LIDÉ Z RŮZNÝCH KOUTŮ SVĚTA UPRAVUJÍ SVÁ TĚLA VE SNAZE DOSÁHNOUT IDEÁLU KRÁSY? JEDNOROŽEC VÁM TO UKÁŽE.




Jedna z věcí, kterou Unicorn na lidské rase miluje, je naše posedlost fyzických zjevem. Někdy jde opravdu o dost bizarní podívanou, jindy si zase i samotný Aštar dělá laskominy.
 Lidé po celé planetě už po dlouhá tisíciletí vymýšlejí způsoby, jak svou fyzickou schránu vylepšit k "dokonalosti". Zatímco zdejší kultura se pyšní technickou vyspělostí a výstavní módou, v odlehlých koutech světa zůstávají skromně věrni tradicím. 

Ideál krásy momentálně představuje žena/muž dokonale tvarované postavy. Bronzově opálené pokožky. U samic jsou přímo nutností uměle nastavené vlasy, nehty, nesmí chybět řasy. Odsátý tuk z hýždí nacpaný ve rtech. Prsní silikonové implantáty. Zubní implantáty a plno dalších "přirozeně" vypadajících zákroků, které dotvoří normálního člověka v něco krásného.

Když zdejší civilizovaní lidí střetnou osobu s modifikací jiného tipu, dost často bývá tento odlišný tvor společností zavržen. Tetování, piercing, skarifikace, branding a tak dále... to vše už může pohoršovat! 
 Otázky tipu: Proč si ničíš tělo??? No, každý to třeba vidí jinak. Lidé by k sobě měli být tolerantní. Jednomu se líbí umělá prsa, druhý si zase pomlaskává při pohledu na elfí uši. 

Unicorn nastartoval svou duhu, aby obletěl svět a pořídil pro vás ukázku toho, že krása může mít hodně podob, záleží pouze na úhlu našich pohledů.













































Žádné komentáře:

Okomentovat