neděle 18. října 2015

INTERBEAUTY PRAGUE 2015

NA PRAŽSKÉM HOLEŠOVICKÉM VÝSTAVIŠTI SE TENTO VÍKEND JIŽ TRADIČNĚ KONAL VELETRH KOSMETIKY, KADEŘNICTVÍ A NEHTOVÉHO DESIGNU - INTERBEAUTY PRAGUE. UNICORN JAKO VELVYSLANEC VESMÍRNÉ KRÁSY TUTO AKCI SAMOZŘEJMĚ NEMOHL VYNECHAT.  VYZBROJEN FOTOAPARÁTEM, ZÁSOBOU ODLIČOVACÍCH UBROUSKŮ PRO POSKYTNUTÍ PRVNÍ POMOCI A VĚRNÝM PŘÍTELEM ARANEM, VYRAZILI NA PRŮZKUM, ABY VÁM MOHLI BARVITĚ ZPROSTŘEDKOVAT SVÉ DOJMY.




Když se chystáte na tuzemské veletrhy, výstavy a další šarády, základem je: NEMÍT VELKÁ OČEKÁVÁNÍ. Maximálně tak očekávání velkého průseru. Potom vás aspoň nemůže nečekaně nic zklamat.

 Holešovická akce však naskytla uspokojivé lahůdky i pro rozmlsaného jednorožce.


Unicorn by akci vyhodnotil asi tak, že nabídka veletrhu očividně uspokojila většinovou poptávku...
Ano!
 Dravé ženy, jejichž vlasová pokrývka hlavy zářila mnoha tóny barev, rozvášněné oči s pohledem krvelačné bestie, lemované černou konturou a koutky našpulených rtů, ze kterých se drala šílená pěna. Tak nějak lze popsat dominantní část návštěvnic této akce, které zuřivě lítaly od jednoho stánku k druhému a vše co jim stálo v cestě, bylo převálcováno a nebo vám poslaly minimálně loket pod žebra!
Dlouhé , špičaté, pestrobarevné a bohatě zdobené drápy napovídaly, že jde ve většině případů pravděpodobně o kreativní tvořilky,"nehtařky", které se sjely až z dalekých koutů Čech a Moravy, aby zde ukořistily nové gely, laky, kamínky, třpytky a další hovadiny, se kterými se dá potom chlubit na mimibazaru!

 Po vstupu do druhé haly zde tato klientela dosáhla orgasmického uspokojení, protože zde na návštěvníky čekala rozsáhlá nabídka vybavení pro tvorbu umělých nehtů, manikůry a pedikůry.


Velká část veletrhu byla věnována také profesionálním kadeřníkům, kteří zde mohli onanovat nad umělými vlasy, hřebeny, kartáči, nůžkami, barvami a šampóny.

Jednorožce, jako éterickou, čistou bytost lákala především kosmetika vyráběná z přírodních zdrojů. Proto není divu, že když narazil na stánek české firmy HAVLÍKOVA PŘÍRODNÍ APOTEKA, tak se rozplýval blahem. Voňavé krémy, pleťové masky nebo mýdla, vše bylo provoněno spoustou bylinek. Není divu, že si Aran s Unicornem mysleli, že jsou někde na pastvě a málem celý stánek sežrali.


Laskominy jim však také dělala nabídka stánku firmy Anabela. Na první pohled cukrárna plná těch nejsladších dobrůtek, ale pozor! Tyhle zmrzlinky, dortíčky a košíčky nepatří do žaludku, ale do koupele.

A co by to bylo za frajeřinky bez dekorativní kosmetiky! I zde si Unicorn přišel na své a ani domů neodešel s prázdnou.

 Například veselé a hravé palety, stíny, tvářenky, rtěnky značky Revolution si zasloužili naši pozornost...



Vyrazit na veletrh bylo určitě zajímavé. Komerční, známé značky byste zde zrovna nenašli, ale naopak měl člověk možnost setkat se zde s hrstkou jiných, méně propagovaných značek, které si ale rozhodně svou originalitou i kvalitou zaslouží naši pozornost. Unicorn pro vás aspoň připravil malou foto ukázku toho, co ho okouzlilo!

A co vy a veletrhy? Také jste se v poslední době nechali nějakým zlákat?...

















Žádné komentáře:

Okomentovat