sobota 14. března 2015

PLAVKOVÁ HITPARÁDA

SEZONA JARO/LÉTO 2015 JE PŘED NÁMA A JISTĚ VÁS VŠECHNY STRAŠNĚ MOC ZAJÍMÁ, JAKÉ SUPR ČUPR PECKY BUDOU LETOS V KURZU. POKUD CHCETE BÝT VÁŽNĚ HOT, IN A TAKY COOL, TAK SI ROZHODNĚ NEBERTE PŘÍKLAD A INSPIRACI Z "MÓDNÍCH" HOVEN JAKO JSOU ČASOPISY FASHION CLUB A PODOBNĚ... POUZE UNICORN PRO VÁS TOTIŽ NAŠEL ZARUČENOU PECKU. PŘESNĚ PRO VAŠI POSTAVU A XICHT TOTIŽ VZNIKLA TATO PLÁŽOVÁ KOLEKCE, KTERÁ ZALICHOTÍ KAŽDÉ ŽENĚ. AŤ UŽ CHCETE ZAZÁŘIT NA VRANOVĚ ČI NA JADRANSKÉM POBŘEŽÍ...


Hledáte slušivý model, který padne jako ulitý vaší postavě? Máte siluetu hrušky, jablka nebo jitrnice? Tato kolekce byla navržena pro ženy štíhlé i baculaté. Pojďme si jednotlivé modely prohlédnout....

Tento model padne každé ženě. Především milovnice sportovnějšího stylu zajásají. Speciálně vyvinutý materiál vytvaruje vaše problematické partie a nejen to! Díky technologicky upravenému neoprenu budete po vodní hladině brouzdat jako rozdováděný delfín. Plavecké brýle jsou stylový a praktický doplněk, který by neměl chybět.



Baculatější dívky budou vypadat skvostně v jednodílném modelu s nohavičkami. Vertikální členění opticky zeštíhlí a ubere postavě 30 - 40 kg. Leopard je stále v kurzu a je hódně sexy! Chlapum se budou dmout slipy vzrušením....

HOT TIP!!! Povislé, sádelnaté paže krásně zamaskujete nafukovacíma křidýlkama! A vřídky na zádech a ramenou? To už vás nemusí trápit! Ty v mžiku zvládnete zamaskovat ležérně nastajlovaným froté ručníčkem.


Roztomilá můžete být i u vody. Plavečky rafinovaného střihu z vás udělají princeznu, které by neodolal ani plážový král Mitch Bjůkenen. Suknička působí něžně a romanticky. A pokud nechcete odhalovat až příliš, můžete si jako modelka na fotografii obléci pod plavky bílé tričko. To navíc ochrání vaši pokožku před rakovinou! Pro zachování sněhurkovsky bílé tvářičky, si rozhodně natáhněte koupací masku.


Barevné odstíny jako mořská zeleň, kachní modř, azurová, tyrkysová... Tyhle všechny modré tóny jsou na léto ideální. Vzbuzují chladivý a osvěžující dojem a s vaši spálenou pokožkou vytvoří dokonalou symbiózu.


Sexy mohou být na pláži například i maminky po 3 dětech. Menší nedostatky jako jsou povislé prsy, bříško, zadnice, pysky,  ale i třeba oční víčka a další unavené rysy ve tváři... to vše krásně zamaskují pěkně střižené hráškové plavky a slušivá maska na hlavu.


Rafinovaně zdobená ramínka tomuto modelu dodávají výjimečný šmrnc!
Rozhodně se nebojte na pláž s kamarádkou či maminkou vyrazit ve stejných plavečkách. Pokud zvolíte i stylové masky, budete působit tajemně a fantazie plavčíků rozbouříte jako divoký oceán!


Unicorn doufá, že vás tento článek inspiroval a již se těší, až se v létě potkáme na Makarský. :-*

Žádné komentáře:

Okomentovat