čtvrtek 15. ledna 2015

NA KOKTEJLU S MUŠNULOU

V JEDNÉ PRAŽSKÉ CUKRÁRNĚ SE SPLNIL UNICORNŮV DÍVČÍ/CHLAPECKÝ SEN. NEJEN, ŽE SI DAL OBŘÍ LAHODNÝ POHÁR, RAKVIČKU A ARANŮV VĚNEČEK... SETKAL SE ZDE TAKÉ SE SVÝM IDOLEM - MUŠNULOU! A ZDE VÁM PŘINÁŠÍME EXKLUSIVNÍ ROZHOVOR.







Mušnulova hudba obletěla celou galaxii jako nezastavitelný meteoroid. Líbezná hudba a oku lahodící klipy okamžitě obsadily přední příčky všech vesmírných hitparád. Jak bys  představil svůj hudební a umělecký  projekt pozemským posluchačům?  
 Mušnula vznikla z lásky. Z lásky k hudbe Mariky Gombitovej, k ženským šatám, lodičkám a pudingu. Jej úlohou je lásku rozdávať a vyvolávať emócie. Aj tie negatívne. Je terapiou pre celé ľudstvo.


Stopy na tvé tvorbě zanechala zpěvačka známá především na flotile Aštara Šerana a na Slovensku. Můžeš nám něco o tvé múze prozradit? 
 Marika má pesničku na všetko. Či už ste radostní či posmutnelí, zálaskovaní či zhulení, z jej repertoáru si vyberiete. Väčšinou keď sa povie Marika, tak si ľudia vybavia Vyznanie, alebo Koloseum. Ale skúste si pustiť Tabletku údel. To je iná alternatíva.


Když jsme u té múzy, ve tvém klipu Mušnula se objevil i známý tatér Musa.  Mají si teď všechna kérkychtivá děvčata rvát vlasy, že Musu navždy polapila Mušnula?
 Ale kdeže, o Musu sa rád podelím.


Dalo by se říci, že jsi renesančním tvorem. Unicorn o tobě ví, že kromě hudebníka a performera jsi také milovnicíkem jógy. Jak na této planetě trávíš svůj volný čas, když zrovna například netančíš?
 Áno, unicorn je informovaný správne. Vačšinu voľného času trávim na jógamatke. A posledný rok a pol s mojou fenkou Matyldou v parku alebo v pelíšku.


Ve spolupráci s módním návrhářem Jakubem Polankou a fotografkou Bet Orten vznikla úžasná série fotografií. Jak tento projekt vznikal a co bylo inspirací?
 Vznikol práve na jóge. Bet aj Jakub chodili na moje lekcie. A medzí bojovníkom I a II sme vymysleli tento photoshoot. Inšpiráciou bolo potrenie hraníc medzi rodmi. Mušnula v ženských šatách, samozrejme.


Ve videoklipu Ak nie si, tak budeš, máš na sobě úžasné origami papírové šaty. Kdo je pro tebe navrhoval?
 Tie šaty vymyslela Darina Alster, moja obľúbené umelkyňa, ktorú som k spolupráci na klipe prizval. Je veľká škoda, že tie šaty boli naozaj z papiera a nezachovali sa. Boli celé polepené gafou, tak vznikol náš interný vtip, že Mušnula je Lady Gafa.


Je něco, co tě na vizáži lidských samic či samců dokáže odpudit nebo pobouřit?
 Odpudzujú ma melíry. Také tie 90s prskance. A teraz ma nenapadá, čo ma odpudzuje, Mušnula je tolerantná.


Co ty a móda? Co by si na sebe Mušnula nikdy nevzala, a co naopak miluje?
 Milujem vysoké podpätky. Robia strašne sexy nohy, cítim sa v nich ako Bohyňa sexu. A nevzal by som si na seba kožuch.


Prohlédněte si malou ukázku z umělecké  Mušnulí tvorby...



















Žádné komentáře:

Okomentovat